KRAFTING GROUP е продажен партнер за Македонија, Косово и Албанија на:

Прва Петолетка - Трстеник

kompresor

"Прва Петолетка" е интегрален производител на сите хидраулични и пневматски компоненти и системи, за сите области на примена од подморници до авиони.

Повеќе...

ОММЛАПАВИМЕНТИ

Sweeper 50 ST img

Машините за суво чистење и чистење и чистење на подови од ОММ се резултат на 40-годишно искуство во областа на идустриското чистење и чистење во домаќинството и нудат квалитет и безбедносни гаранции.

Повеќе...

РИКО РИБНИЦА

snezni-plug-pg-01

РИКО РИБНИЦА е претпријатие кое има долга традиција во производство на опрема за патна механизација. Моментално претпријатието се бави со:

Повеќе...